Kurskoordinator: Kirsti Mathisen

Kurs, temadager og konferanser for matindustrien

HACCP Innføring
Varighet: kl 10.00-17.00
15. februar 2018 Lillestrøm

Les mer

HACCP for Lager og Distribusjon
Varighet: kl 10.00-17.00
27. februar 2018 Lillestrøm

Les mer

HACCP Workshop
Varighet: 3 dager
6.-8. mars 2018
29.-31. mai 2018
6.-8. november 2018
Oslo
Trondheim
Bergen

Les mer

Grunnleggende mikrobiologi
Varighet: kl 10.00-17.00
20. mars Trondheim

Les mer

Prøvetaking og holdbarhetsforsøk - workshop
Varighet: 2 dager
21.-22. mars Trondheim

Les mer

Food Fraud/Matsvindel - Risiko og sårbarhetsanalyse
Varighet: kl 10.00-17.00
10. april 2018 Lillestrøm

Les mer

Praktisk revisjonskurs for matindustrien
Varighet: 3 dager
17.-19. april
18.-20. september
Trondheim
Drammen

Les mer

HACCP Videregående
Varighet: 2 dager
24.-25. april 2018 Oslo

Les mer

Rotårsaksanalyse
Varighet: Kontakt oss
23. oktober 2018 Lillestrøm

Les mer

Mikrobiologi for sjømatindustrien
Varighet: kl 10.00-17.00
24. oktober 2018 Bodø

Les mer

Fagdag - trygg mat og renhold
Varighet: 10.00-17.00
25. oktober 2018 Bodø

Les mer

 

 

 


aquaticConceptGroup

aquatic consult

a-hyigene

a-kjemi

a-pharma

food