Kurskoordinator: Kirsti Mathisen

Kurs, temadager og konferanser for matindustrien

Food Fraud/Matsvindel - Risiko og sårbarhetsanalyse
Varighet:
6.april
5. desember
Lillestrøm
Lillestrøm

Les mer

Nyhet! HACCP for Lager og Distribusjon
Varighet:
14. mars Lillestrøm

Les mer

Nyhet! FSSC/ISO 22000
Varighet: kl 10.00-17.00
28. februar
8. juni
Lillestrøm
Bergen

Les mer

Aquatic konferansen 2017
Varighet: 2 dager
5.-6. september Holmenkollen

Les mer

HACCP Innføring
Varighet: kl 10.00-17.00
21. februar
3. mai
7. november
Lillestrøm
Bodø
Lillestrøm

Les mer

HACCP Workshop
Varighet: 3 dager
7.-9. mars
13.-15. juni
7.-9. november
Oslo
Tromsø
Bergen

Les mer

Grunnleggende mikrobiologi
Varighet: kl 10.00-17.00
28. mars
14. november
Trondheim
Oslo

Les mer

Prøvetaking og holdbarhetsforsøk - workshop
Varighet: 2 dager
29.-30. mars
15.-16. november
Trondheim
Oslo

Les mer

Praktisk revisjonskurs for matindustrien
Varighet: 3 dager
25.-27. april
17.-19. oktober
Trondheim
Tønsberg

Les mer

Mikrobiologi for sjømatindustrien
Varighet: kl 10.00-17.00
4. mai Bodø

Les mer

HACCP Videregående
Varighet: 2 dager
30.-31. mai Oslo

Les mer

Fagdag - trygg mat og renhold
Varighet: 10.00-17.00
18. september Værnes

Les mer

 

 

 


aquaticConceptGroup

aquatic consult

a-hyigene

a-kjemi

a-pharma

food