AC kurskatalog 2015 Page 13 Image 0001Et samarbeid med NORSK KYLLING OG NORTURA TØNSBERG 

Gjennomføring av en revisjon krever øvelse. Aquatic Consult har over flere år utviklet et unikt revisjonskurs hvor vi praktiserer "learning by doing". 

Gjennom en kombinasjon av teori og praktiske øvelser guider vi deltagerne trinn for trinn gjennom revisjonsprosessen.

 

For best mulig læring avslutter vi kurset med en praktisk revisjon hos Norsk Kylling (april) og Nortura i Tønsberg (oktober). 

Foredragsholdere observerer deltagere i revisjonsgruppene, og det gis tilbakemeldinger på deres utførelse av revisjonen.

Klikk her for kursdatoer og påmelding 

Mål

Gi deltagere nødvendig kunnskap og ferdigheter til selv å planlegge, gjennomføre og dokumentere revisjoner i matrelaterte virksomheter.

Innhold

  • Planlegging og ledelse av et revisjonsprogram
  • Gjennomgang av revisjonsprosessen
  • Kommunikasjon og revisjonsmetodikk
  • Forberedelse av en enkelt revisjon mot utvalgte kravpunkter i BRC
  • Utarbeidelse av sjekklister
  • Rapportering og oppfølging av tiltak
  • Formulering av avvik
  • Revisjon av virksomhet

Målgruppe 

Kurset er rettet mot personell i matbransjen som har som oppgave å lede, delta eller gjennomføre interne revisjoner, leverandørvurderinger, hygienerunder, eller annen form for inspeksjon eller vurdering av ulike system for mattrygghet i matrelaterte virksomheter. Kurset passer også for tilsynspersonell som ønsker å lære revisjonsteknikk, for å kunne utføre systemrevisjoner.

Kurset kan også bedriftstilpasses.

Generell info 

Varighet: 3 dager (Dag 1: 10.00-17.30 / Dag 2: 09.00-17.30 / Dag 3: 07.30-16.00)

Pris: 9 900,- 

Kommende kurs:

17.-19. oktober - Tønsberg/Nortura

  • Sted: Quality Hotel Tønsberg
  • Påmeldingsfrist: 19. september
  • Frist for early bird rabatt: 5. september

Meld deg på her! 

 

25.-27. april - Trondheim/Norsk Kylling

  • Sted: Quality Hotel Panorama
  • Påmeldingsfrist: 28. mars
  • Frist for early bird rabatt: 14. mars

 


aquaticConceptGroup

aquatic consult

a-hyigene

a-kjemi

a-pharma

food