Fat med kjøttrett Aco Kjemi 2016

Dette HACCP-kurset gir kursdeltagere detaljert kunnskap om hvordan HACCP-systemer bygges opp, samt trinnvis veiledning i hvordan HACCP-prinsippene kan anvendes i praksis.

Klikk her for kursdatoer og påmelding! 

En av suksessfaktorene er at vi bevisst har valgt å bruke 3 dager. HACCP er et tema som må «fordøyes og modnes», og et 3-dagers HACCP-kurs gir følgende fordeler:

  • Bedre tid til teori
  • Flere gruppeoppgaver
  • Mer tid til diskusjon og erfaringsutveksling
  • Bedre tid til rettledning av hver enkelt kursdeltager
  • Mulighet til å ta eksamen

Mål

Kurset skal gi deltagere kunnskapen de trenger for å kunne lede et HACCP-team, eller delta aktivt i utarbeidelse og drift av HACCP-system.

Innhold

  • Systematisering av trygg mat arbeidet
  • Krav til HACCP
  • Næringsmiddelfarer
  • Planlegging og organisering av HACCP-arbeidet
  • Utarbeiding av HACCP-plan
  • Grunnforutsetninger
  • Praktisk anvendelse av HACCP-prinsippene
  • Hvordan kommunisere HACCP ut i virksomheten og få et levende HACCP-system
  • Bransjerelaterte gruppeoppgaver
  • Frivillig HACCP-eksamen 

Målgruppe

Kurset er i første omgang rettet mot personer i virksomhetens HACCP-team, men anbefales også for alle med ansvar for trygg mat og risikostyring, ledelse, kvalitets-/ laboratorie- og tilsynspersonell.

Forkunnskap

Forkunnskaper om HACCP er ikke nødvendig for å ha utbytte av kurset, men vil selvfølgelig være en fordel. Det er ikke nødvendig å gå innføringskurset før dette kurset.

HACCP-eksamen

Vi tilbyr HACCP-eksamen utviklet av RSPH på 2 nivåer: Level 2 Foundation Certificate in HACCP og level 3 Award in HACCP for Food Manufacturing. 

Kurset kan også bedriftstilpasses.

Generell info 

Kursets varighet: 3 dager (dag 1: 10-17.30 dag 2: 9-17.30 dag 3: 9-14*) 

* Ordinær kursdag avsluttes. Frivillig HACCP-eksamen arrangeres etter endt kurs. 

Kursavgift: 10 200,-

Eksamen: 1300,-

Kommende kurs:

6.-8. mars - Oslo

  • Sted: Radisson Blu Plaza Hotel
  • Påmeldinsgsfrist: 6. februar
  • Frist early bird rabatt: 16. januar

Meld deg på her!

29.-31. mai - Trondheim

  • Sted: Scandic Nidelven
  • Påmeldinsgsfrist: 2. mai
  • Frist early bird rabatt: 17. april

Meld deg på her!

7.-9. november - Bergen

  • Sted: Radisson Blu Royal Hotel
  • Påmeldinsgsfrist: 9. oktober
  • Frist early bird rabatt: 25. september

Meld deg på her!


aquaticConceptGroup

aquatic consult

a-hyigene

a-kjemi

a-pharma

food